""

Kristina anbefaler: Palle Pindsvin og julehjælpen & Lille Pinds juleønske

30.11.20
To skønne og fine julebilledbøger for de små, som begge har et pindsvin som hovedperson. Måske det er det nye sort med pindsvin som hovedperson i julebilledbøger for børn ;-) Hvem ved?

”Palle Pindsvin og julehjælpen”.

Billedbogen ”Palle Pindsvin og julehjælpen” er en skøn og sjov blanding af en hyggelig historie om Palle Pindsvin, som får til opgave at hjælpe julemandens hjælper Plump tilbage til julemandens kane. Plump er nemlig faldet ud af julemanden kane lige midt i uddeling af gaver. Historien bliver krydret med opgaver som skal løses undervejs, labyrinter og ”find 5 fejl”. Opgaveelementerne indgår i et naturligt og fint samspil med teksten

En rigtig hyggelig julebog med flotte illustrationer, labyrinter og gåder som skal løses, for at Plump kan komme tilbage til julemanden, og julefreden kan indfinde sig.

Løsningerne på de forskellige opgaver findes dog bagerst i bogen så julefreden ikke bliver truet ;-)

Til børn fra 3 år og deres voksne.

”Lille Pinds juleønske”

En smuk billedbog om Pindsvinet Lille Pind som glæder sig så meget til juleaften. Desværre er Pindemor blevet syg og kan ikke stå for juleforberedelserne, så nu er gode råd dyre. Heldigvis får Lille Pind en ide, som kan redde julen.

Lille Pind beslutter sig for at gøre noget ved sagen og tager derfor ud til alle skovens dyr og beder om hjælp. Lille Pind besøger både Rødkælken, Skovmusen, Haren og Egernet, og dyrene deler gavmildt ud, og snart er Lille Pinds kælk læsset med de dejligste julesager. Julen er reddet og det kan alligevel blive en dejlig aften.

Elvira Fragola har skrevet en vidunderlig og hjertevarm julehistorie som omhandler emner som næstekærlighed, gavmildhed og hjælpsomhed. En sød, rolig og eftertænksom fortælling, som både i tekst og tegninger har masser af julestemning og -glæde.

Til børn fra 3 år og deres voksne

Tags