Vi tilbyder

Velkommen til Hørsholm Bibliotek
 
Gratis
Alle kan bruge biblioteket og det er gratis at låne f.eks. bøger, tidsskrifter, musik, film og spil. På biblioteket er der adgang til internettet for både børn og voksne. Her er masser af inspiration til at læse og lære, opleve og fordybe sig og frirum til blot at mødes, snakke eller lytte til musik.
 
Bliv bruger
Du kan blive bruger ved at møde op på biblioteket i den bemandede åbningstid medbringende dit sundhedskort. Se mere om at blive bruger.
 
e-biblioteket
Hér på hjemmesiden kan du søge og reservere materialer i biblioteksbasen, og du kan betjene dig selv på en række forskellige andre måder. Du har også adgang til et antal digitale udlånsmaterialer og opslagsværker, som biblioteket stiller til rådighed for indmeldte lånere. Du kan finde dem under Digitale tilbud.
 
Inspiration og arrangementer
Læs også om bibliotekets mange arrangementer og udstillinger. Og bliv inspireret til at vælge i den guldgrube af bøger, tegneserier, film, spil, netlydbøger, musik, databaser o.s.v., som du har adgang til som låner på Hørsholm Bibliotek. Se mere om inspiration.
 
God fornøjelse!