""
Foto: Unsplash

Kom til formiddage for fædre på Hørsholm Bibliotek

13.02.24
Hørsholm bibliotek inviterer til formiddage for fædre i samarbejde med Far for livet og Nordea-fonden.

Tirsdag d. 27. 2.24 kl. 10.00-11.30 starter vi fars legestue op med en hyggelig og uformel formiddag. Der vil være fri leg med tumlemøbler og sanselegetøj for de små og kaffe og te på kanden til far. Sophie og Kristina fra børnebiblioteket sørger for et udvalg af de bedste pegebøger og bøger med fokus på bl.a. sprogstimulering og andre vigtige emner.

Fredag den 8.3.24 kl. 10.00-11.30 inviterer vi igen indenfor til fars legestue. Der vil være fri leg med tumlemøbler og sanselegetøj for de små og kaffe og te på kanden til far. Emilie og Signe fra biblioteket vil denne formiddag sætte aktuelle bøger, som beskæftiger sig med far-rollen, frem. Disse bøger er I velkomne til at bladre i, mens lilletutten leger, og også låne med hjem.

Mandag d. 11. 3. 24 kl. 10.00-11.30 er der endnu engang fars legestue, hvor der igen vil være fri leg med tumlemøbler og sanselegetøj for de små og kaffe og te på kanden til far. Denne gang får vi besøg af sundhedsplejerskerne Lone og Susanne, som er klar med gode råd, svar på spørgsmål og uformel snak.

Vi står klar i Trommen foyer, hvor vi vil tage imod jer og vise jer til rette i lokalet ”Trommerum” i kælderen.

Kaffe, the, vand og puslefaciliteter findes i ”Trommerum”. Det er gratis at deltage og kræver ikke tilmelding, man møder bare op.

Vi glæder os til at se jer på Hørsholm Bibliotek.

Tags