Lokalebooking

Generel information om booking af mødelokale

Hvem kan låne lokaler
Borgere, foreninger og institutioner i Hørsholm Kommune kan vederlagsfrit låne udvalgte lokaler/faciliteter til en enkeltbooking til diverse ikke kommercielle aktiviteter uden service.
Lokalerne kan lånes i tidsrummet 8-23 alle dage. Forespørgsel om lån sker gennem Hørsholm Kommunes lokalebooking-system. Der er krav om login til lokalebooking. 

Virksomheder og firmaer kan mod betaling leje kommunale lokaler til fx. møder og medarbejderarrangementer. Borgere og foreninger, der ønsker at bruge kommunale lokaler til kommercielle aktiviteter, kan ligeledes leje kommunale lokaler. 

Læs mere om regler for booking af lokaler og anlæg i Hørsholm Kommunes lokaleregulativ

Bemærk at lokalerne Caroline Mathilde og Spies har to slags opstillinger hhv. med borde og uden borde med plads til hhv. 16/40 personer og 24/40 personer. 

Sådan logger du på lokalebooking-systemet
Vi har lavet en guide, som nemt kan vejlede dig omkring spørgsmål og fremgangsmåder:
Læs brugervejledningen.

Ferielukning
Kommunens skoler samt Fritidshuset har lukket i skoleferien og på helligdage, der kan derfor ikke bookes i ferieperioderne på disse matrikler. Ønsker I at særligt booke på en af ferie-/helligdagen, kan I kontakte det tekniske personale for pågældende matrikel og oplyse en evt. aftale til kof-post@horsholm.dk.
 

Book et lokale for en hel sæson
Ønsker du at låne lokale til en tilbagevendende aktivitet over en længere periode, kan du lave en sæsonbooking. En sæson følger skoleåret.
I april/maj hvert år er der mulighed for at sende en ansøgning til lokaler til den næstkommende sæson. Alle ansøgninger bliver behandlet ud fra de i kommunen gældende lokaleregulativ.
Du kan også sende en forespørgsel på en sæsonbooking for den igangværende sæson, såfremt lokalerne er ledige på det ønsket tidspunkt. Se vejledning under "Sådan logger du på lokalebooking systemet".
Du kan en gang om året sende en forespørgsel på en sæsonbooking af et lokale i den næstkommende sæson. Sæsonbooking foregår hvert år i april/maj.

Her logger du på booke lokaler/faciliteter og se dine bookinger