Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:20
Pris
30 kr.
Lokalitet
Lilletrommen
Target
For voksne
Køb billet(ter)
Musik

Klassiske formiddage: Sebastian Knauer

26.01.24
Biblioteket byder i foråret indenfor til arrangementsrækken Klassiske formiddage, hvor vi viser udvalgte klassiske koncerter fra Det Kgl. Biblioteks Dronningesal i Den Sorte Diamant. Koncertoptagelserne vises på det store lærred i Lilletrommen.

Fredag d. 26. januar kl. 11.00 kan du opleve pianisten Sebastian Knauer.  

Knauer kombinerer det moderne med det klassiske i et innovativt koncertprogram, der bygger bro mellem det 18. og 21. århundrede. Pianisten Sebastian Knauer er tilbage i Den Sorte Diamant med fokus på en af den klassiske musiks mestre, Wolfgang Amadeus Mozart. Men der er ikke kun Mozart på programmet, man kan også opleve seks nye klaversatser, skrevet af Michael Nyman til Sebastian Knauer og direkte inspireret af Mozarts klaversonater. Både Mozart og Nyman har længe været store inspirationskilder for Knauer, og denne koncert er realiseringen af en mangeårig drøm, som understreger Knauers kærlighed til at blande det klassiske med det moderne. Overgangene mellem Mozart og Nyman er flydende, så koncerten bliver en helt særlig lytteoplevelse. 

Medvirkende: Sebastian Knauer, klaver. 

Koncerten med Sebastian Knauer er optaget den 25. oktober 2022 og varer 1 time og 18 min. 

Koncerten er fra serien ’Pianister i Diamanten’. Koncertserien og videooptagelsen er støttet af Beckett Fonden. 

Øvrige datoer for Klassiske formiddage er: d. 19. januar og d. 2. februar 

Pris: 30 kr. inkl. kaffe og the. Billetter er tilgængelige her på siden. 

OBS: Ved dette arrangement kan der blive taget billeder til brug på Hørsholm Biblioteks og Trommens hjemmesider og sociale medier. Læs mere om behandlingen af dine data og om dine rettigheder i den forbindelse