Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
50 kr.
Lokalitet
Lilletrommen
Target
For voksne
Køb billet(ter)
Musik

Ikoniske albums: Rammsteins ’Mutter’

11.04.24
Kom med i Lilletrommen når vi stiller skarpt på endnu et ikonisk album fra musikhistorien.

Tysklands største kultureksport Rammstein er kendt for at levere "The best show on earth, something you must see before you die" (citat Rolling Stone Magazine). Rammstein er endnu en gang koncertaktuelle i Danmark, hvor de spiller i Valbyparken i København foran 50.000 mennesker den 5. juli 2024. ’Mutter’ er uden tvivl Rammsteins mest kendte og også bandets kommercielt mest succesrige album. Dette album cementerede bandets status i allerhøjeste grad i metalbranchen. 

Kom med på en rejse, hvor blandt andet følgende spørgsmål besvares: Hvem og hvad er Rammstein? Hvorfor er Rammstein unikke? Må man fortsat lytte til Rammstein til trods for "Lindemann-Gate"? Hvilken betydning har og havde Mutter-albummet for bandet og ikke mindst metal- og hard-rock-musikken? Hvilken betydning har Rammstein som helkunstværk i dag? 

Musikformidler, skribent og anmelder for GAFFA, Alexander Hemstedt, er en af Danmarks førende Rammstein-eksperter. Hemstedt introducerer til bandet, kunstværket Rammstein, albummet 'Mutter' og dets tilblivelse.  

Bagefter skræller vi al spektaklet og showet af og går helt i sort, når lyset slukkes, og vi i fællesskab skal fokusere på musikken og lytte til albummet i dets helhed fra start til slut. Det bliver heavy! 

Billetten inkluderer en fadøl fra Trommens foyerbar, som man kan hente umiddelbart inden arrangementsstart mod fremvisning af sin billet. (non-alkoholiske alternativer er naturligvis også en mulighed).

Billetter koster 50 kr. og kan hentes her på siden fra 15. februar.

 

Foto credit forside: Aurélien Glabas

OBS: Ved dette arrangement kan der blive taget billeder til brug på Hørsholm Biblioteks og Trommens hjemmesider og sociale medier. Læs mere om behandlingen af dine data og om dine rettigheder i den forbindelse

 

Materialer