""
FOTO: Unsplash/Julie Lind

Om dette arrangement

Tid
18:00 - 20:00
Pris
85 kr.
Lokalitet
Kozy Kitchen
Target
For voksne
Andre arrangementer

Sindets dag: Fællesmiddag og koncert med Julie Lind Duo

10.10.23
Som en del af markeringen af Sindets dag inviterer vi til hyggelig fællesmiddag og jazzkoncert i KozyKitchens nye café i Kulturhus Trommen

Sindets dag er en international mærkedag, hvis overordnede mål er at øge bevidstheden om psykiske problemer rundt om i verden og at mobilisere indsatser til støtte for mental sundhed. SIND Fredensborg-Hørsholm, Åstedet, Frivilligcenter Hørsholm og Hørsholm Bibliotek er gået sammen om at markere dagen, hvis tema i år er: Mental sundhed er en grundlæggende menneskerettighed.

Under denne overskrift vil formiddagen, eftermiddagen og aftenen byde på en række spændende aktiviteteter. Vi slutter dagen af med manér, når vi i samarbejde med kulturhusets nyåbnede café, KozyKitchen, inviterer til hyggelig fællesmiddag og jazzkoncert. Alle er velkomne - uanset om man har deltaget i dagens øvrige aktiviteter.

Fællesmiddag og jazzkoncert kl. 18.00 i caféen KozyKitchen i Kulturhus Trommen

Menuen anrettes som buffet og består af:

  • 2 forskellige hovedretter (butterchicken og chili con carne, begge med ris)
  • 1 glas vin, øl eller vand
  • 1 dessert (æbletrifli) inkl. 1 kop kaffe eller the

Det vil være muligt at tilkøbe ekstra drikkevarer.

I forbindelse med middagen kommer Julie Lind Duo og spiller. Julie Lind Duo blander på modig vis et gammeldags, romantisk jazzunivers med moderne poppede effekter. Vokalen er sødmefuld og charmerende. Teksterne er på den ene side umiddelbare og hyggelige og på den anden side underfundige med deres underspillede humor og melankoli. Man får associationer til kunstnere som Billie Holiday og Norah Jones.

Se programmet for hele dagen her:

Kl. 11.00-12.00 - Visning i Lilletrommen af dokumentaren 'De pårørende' - Tilmelding til denne visning er ikke nødvendig, man kommer bare. Først til mølle.

Kl. 16.00-17.30 - Visning i Lilletrommen af dokumentaren 'De pårørende' samt besøg af instruktør Vibe Mogensen efter filmenGratisbillet hentes på bibliotekets hjemmeside.

Kl. 17.30-18.00 - Mød Landsforeningen Sind, Frivilligcenter- og selvhjælp Hørsholm og Socialpsykiatrisk Center Åstedet i Trommens foyer.

Kl. 18.00-ca. 20.00 - Middag og koncert i KozyKitchens nye café i Trommen. Tilmelding med billet her på siden

 

Deadline for tilmelding er mandag d. 9. oktober kl. 11.00