Vintertid er læsetid

17.01.17
Så er eReolens vinterkampagne skudt i gang! Kulden bider i kinderne, timerne med dagslys er små, og det er alt sammen tegn på én ting: Det er tid til at læse.

Den mørke vintertid er det mest oplagte tidspunkt på året til at blive inden døre, kravle ned under tæppet og fordybe sig med en god bog. Det vil vi hylde på eReolen, og derfor vil vi her på redaktionen byde på nyheder og karruseller, som tager udgangspunkt i vinterens gode læseoplevelser. Efter en hektisk jul har mange brug for – men også tid og lyst til – fordybelse og selvforkælelse. Det kan være i form af hyggelæsning med børnene, gode bøger til kolde dage, bøger, du kan tage med under dynen, kærlighedsbøger, der varmer, og andre rare læseoplevelser. Digitale bøger er ikke kun gode at have med på farten. De kan også skabe basis for fordybelse og ro.

I den kommende tid vil der ske nye ting, særligt på de sociale medier. Da vi gerne vil opmuntre til læsehygge, udformer vi en konkurrence, hvor alle kan dele de smukkeste, hyggeligste eller skønneste læseoplevelser med os – enten på Facebook eller på Instagram med hashtagget #vintertidpåereolen. Brugeren med det hyggeligste læsebillede vinder et par fede hørebøffer, så vinterhyggelytningen bliver endnu bedre, og desuden vil vi bruge vinderbilledet i vores kampagne. Det kan både være et billede af din læsesituation (med en god e-bog) og din lyttesituation (med en god lydbog). Du kan også deltage i konkurrencen ved at sende dit billede til os i en besked på facebook. Vinderen kåres mandag d.13. februar.

Sammen med Filmstriben har vi fundet en række filmatiserede bøger, som både kan læses/lyttes på eReolen og ses på Filmstriben – eller begge dele. Derudover har eReolen ved årsskiftet fået massevis af Ekstra titler, så du ikke længere er så begrænset af lånekvoter. På eReolen Global kan du som altid læse engelske bøger, og på eReolen Go finder du nyheder i børnehøjde og børnelitteratur i lange baner.

Faktisk er der ikke rigtig nogen grund til at holde sig tilbage!

Følg med i nyhederne her på eReolen.dk, i app’en eller på Facebook og lad dig inspirere til god vinterlæsetid!

Oprindeligt skrevet af eReolen.

Materialer