Comics Plus sluse til tegneserier

10.04.18
Få adgang til tusindvis af engelsksprogede tegneserier og graphic novels på nettet.

Comics Plus tilbyder ubegrænset adgang til tusinder af digitale illustrerede romaner og tegneserier på alle internetforbundne enheder - dvs både på smartphone, tablet og PC. Databasen indholder over 19.000 tegneserier fra mere end 90 globale forlag i populære kategorier som action, Sci-Fi, manga, steam punk, superhelte og film/tv-favoritter. Som noget helt nyt, er det populære tegneserieforlag, Dark Horse, også inkluderet i Comics Plus, som bl.a. har tegneserierne Hellboy, Buffy og Aliens. Af andre populære titler på Comics Plus kan nævnes: Lego Ninjago, Star Trek, My Little Pony og Garfield.

I Comics Plus findes der tegneserier, der egner sig til næsten alle målgrupper. Både børn fra helt ned til 5-års alderen og til unge og voksne. Indholdet er meget blandet og kan ramme både drenge og piger, og det er derfor et oplagt bibliotekstilbud, der måske kan få nye brugere lokket til og fremme læselysten hos børn. 

Der kan søges efter genre, forlag og tegneserier på både computer, tablet og telefon. Alle tegneserierne kan læses, når man har lyst og helt uden ventetider, med 7 dages udlån og ubegrænset mulighed for genlån. Desuden skal det nævnes, at Comics Plus benytter samme udbyder af den tekniske løsning som Zinio, og som bruger kan man derfor benytte samme brugerkonto til de to tjenester. 

Alle tegneserierne er på engelsk. 
Der er ikke loft på antal af udlån. Læs så mange du har lyst til.
De magasiner, du har downloadet udløber ikke.
Læs her hvordan du gør.

Oprindeligt skrevet af Roskilde Bibliotekerne.

Materialer