På opdagelse i faglitteraturens verden

Bliv klogere på verden og på dig selv i faglitteraturen.

Der er skrevet fagbøger om så mange forskellige mennesker, emner og temaer, at der virkelig er noget for enhver smag!

I faglitteraturen kan du shoppe rundt mellem emner, trække kapitler ud der specifikt interesserer dig. Du får en læseoplevelse, der adskiller sig fra det skønlitterære felt, men uanset - så er det en læseoplevelse! Du kan blive klogere på stort set alt lige fra universet og klimaet, til mennesker og dig selv til myrer og atomer.

Tilpas dit humør til din fagbog.

Er du træt af det konstante semigrå og grumsede lys udenfor, kan du drømme dig væk til varmere himmelstrøg og kulørte cocktails. Trænger du til et energiboost kan du læse om fortidens store krigere eller de seje kvinder og mænd, der igennem tiden har gået i gennem grueligt meget og måske blive inspireret til at kæmpe selv. Måske trænger du til fordybelse og ro og kan kaste dig over bøger om sindet, mindfullness og gåturer. I biografiernes verden kan du møde mennesker fra hele verden og høre deres historier. Holder du af lydbøger kan du endda være så heldig, at biografiens hovedperson selv har indlæst sin egen fortælling. På e-reolen finder du en lang række lydbøger - både faglitteratur og biografier.

Faglitteraturen er i den grad en farverig pallette, der bare venter på at blive udforsket! Også af dig, der måske normalt kun læser skønlitteratur. Nedenfor kan du se en liste over nogle af de allerbedste udgivelser i faglitteratur- og biografiområdet fra 2018.

07.02.19