Christine Thorsen udstiller i september

25.08.20
Gå på bibliotekets 1. sal i september måned og nyd de flotte billeder af Christine Thorsen

Christine fortæller om sig selv:

Jeg har glædet mig meget til at udstille i Trommen. Det er min tredje udstilling og den hedder "Life and flowers". Udstillingen er sammensat af nye billeder og billeder fra en tidligere udstilling.

Mine billeder er inspireret af livet omkring mig. Naturen, kærligheden, børn og hverdagen. Når jeg tegner, går jeg med de idéer, jeg får - billeder der opstår på nethinden eller som jeg ser, når jeg er ude at gå i naturen. Jeg elsker at se, hvad der sker når jeg slipper kontrollen og bare tegner. Prøver forskellige tegnemetoder af og går med det, som drager mig. Giver plads til livet, som det er. Den stemning af frihed og liv, vil jeg gerne være med til at skabe i de rum, hvor billederne kommer til at hænge.

 Jeg håber billederne vil være med til at skabe glæde og liv i Trommen og senere måske endda hjemme hos nogle af jer, som ser dem.

Kontakt og køb af billeder:
Mail: hej@christinethorsen.dk  

Find flere billeder her:
Instagram og Facebook: @tegnechristine
Hjemmeside: christinethorsen.dk


Lidt mere info om mig                 
Jeg bor på den gamle flyvestation i Værløse, nord for København med min mand og vores tre piger i alderen 4 til 14 år. Jeg er cand.mag. i kommunikation og har arbejdet en række år med klimaprojekter, udviklingsprojekter, kommunikation og visuel kommunikation. Det med at tegne har trukket mere og mere i mig og derfor blev jeg  selvstændig i januar 2019. Siden har jeg bl.a. lavet tegnekurser/workshops, illustreret kommunikationsmateriale for en kommune, motiver til etiketter og mulepose. Og så har mine egne tegninger overtaget en stor del af mit arbejdsliv og er blevet til værker, som jeg er stolt af og har lyst til at dele med verden :-)

Tags