Virk.dk

For mindre virksomheder og foreninger som skal indberette digitalt.
Nogle mindre virksomheder og foreninger mangler erfaring med at bruge computeren. Hvis du er en af dem, er der nu hjælp at hente på biblioteket.

Du kan få hjælp til at få en personlig elektronisk underskrift. Den er nødvendig for at komme i gang med at indberette digitalt og bruge Virk.dk.
Det er obligatorisk for både virksomheder og foreninger at have en digital postkasse. Her kommer al post fra det offentlige.

Biblioteket hjælper dig med at:
  • Komme i gang med at bruge en computer
  • Få adgang til selvbetjening på nettet med en personlig elektronisk underskrift (NemID medarbejdersignatur)
  • Give fuldmagt til din revisor, bogholder eller andre der ordner papirarbejdet for din virksomhed
  • Modtage post som det offentlige sender til din forening eller virksomhed via den digitale postkasse
  • Starte virksomhed og ændre oplysninger om virksomheden
  • Sende elektronisk faktura til det offentlige
  • Indberette moms
  • Indberette syge- og barselsdagpenge med NemRefusion