Lokalebooking

Hvem kan låne lokaler

Borgere, foreninger og institutioner i Hørsholm Kommune kan vederlagsfrit låne udvalgte lokaler/faciliteter til en enkeltbooking til diverse ikke kommercielle aktiviteter uden service.
Lokalerne kan lånes i tidsrummet 8-23 alle dage. Forespørgsel om lån sker gennem Hørsholm Kommunes lokalebooking-system. Der er krav om login til lokalebooking. 

Virksomheder og firmaer kan mod betaling leje kommunale lokaler til fx. møder og medarbejderarrangementer. Borgere og foreninger, der ønsker at bruge kommunale lokaler til kommercielle aktiviteter, kan ligeledes leje kommunale lokaler. 

Læs mere om regler for booking af lokaler og anlæg i Hørsholm Kommunes lokaleregulativ

Bemærk at lokalerne Caroline Mathilde og Spies har to slags opstillinger hhv. med borde og uden borde med plads til hhv. 16/40 personer og 24/40 personer. 

 

Ferielukning

Kommunens skoler har lukket i skoleferien og på helligdage, der kan derfor ikke bookes i ferieperioderne på disse matrikler. Ønsker I at særligt booke på en af ferie-/helligdagen, kan I kontakte det tekniske personale for pågældende matrikel og oplyse en evt. aftale til kof-post@horsholm.dk.
 

Book et lokale for en hel sæson
Ønsker du at låne lokale til en tilbagevendende aktivitet over en længere periode, kan du lave en sæsonbooking. 
En sæson følger skoleåret og ønsker kan indsender hvert år, når sæsonbooking runde 1 åbner i februar/marts måned. Læs mere om dette på Hørsholm Kommunes hjemmesiden under lokalebooking, som opdateres med information nogle uger før ønsker kan indsendes.

Alle ansøgninger bliver behandlet ud fra de i kommunen gældende lokaleregulativ.
Når sæsonfordeling er afsluttet primo juni, kan der atter bookes lokale og seriebookinger (forløbs-) i både indeværende og kommende sæson, samme sted som du også booker lokaler på almindelig vis.
 

Hjælp til at booke lokaler

Har du spørgsmål eller skal have hjælp til lokalebooking, kan du ringe på 48 49 00 00