Det sker for voksne

Kriseparat - lær at klare dig selv i 3 døgn

Foto: Birgit Z. Kornum
Få gode råd fra Beredskabsforbundet.
Tid
17:00 - 19:00
Adresse

Bibliotekstorvet 1
2970 Hørsholm
Danmark

Beredskabsstyrelsen anbefaler nu borgerne i Danmark at være bedre forberedt på kriser og opbygge et hjemmeberedskab – så de enkelte husstande er forberedte på kriser. 
 
Biblioteket får denne eftermiddag besøg af en frivillig underviser fra Beredskabsforbundet, som vil afholde kurset ’Kriseparat – lær at klare dig selv i 3 døgn’. Alle, der har lyst, kan tilmelde sig kurset.
 
Kurset ’Kriseparat – Klar dig selv i 3 døgn’ understøtter myndighedernes anbefalinger og giver viden, praktiske anvisninger og tip til at forberede sig på en krise med særlig fokus på forsyningssvigt. For hvad er konsekvenserne hvis strøm, internet, varme og vand sætter ud i flere dage? Kurset kommer også omkring, hvordan naboer kan samarbejde og hjælpe hinanden – og hvordan man kan sikre sin bolig.  
 
Alle kursister får ’Min Tjekliste’ med hjem. Listen er en hjælp til at skræddersy et hjemmeberedskab, som passer til den enkelte husstand og er en hjælp til at holde hjemmeberedskabet ved lige. For det er først, når vi rent faktisk er forberedt, at vi bidrager til at styrke vores fælles samfundssikkerhed. 

Biblioteket og BorgerBeredskabet opfordrer til at tage naboen med, så flere bliver kriseparate. 

Ved dette arrangement kan der blive taget billeder til brug på Hørsholm Biblioteks og Trommens hjemmesider og sociale medier. Læs mere om vores regler her