40 kr + gebyr
Quiz

Quizaftener i Kulturhus Trommen.

28.08.19
Elsker du at quizze?

Vi er igen klar med den populære quiz. Det vil som altid være den garvede quizmaster Roy Stead som leder quizzen.

Vi quizzer med spørgsmål indenfor paratviden, og aftenens kategorier vides først, når vi går i gang. Der bliver ni kategorier med fire spørgsmål i hver kategori. Hvert hold deltager med maks 4 personer per hold, som man selv sammensætter.

Selvfølgelig belønnes det vindende hold med fine præmier.

Er I en kortklub, en læsekreds, kollegaer, naboer eller blot venner, så kom og vær med – alle er velkomne!

Vores hus-café Bøf & Bolle serverer dagens ret til speciel quizpris: 65 kr for deltagere i quizzen. Ring på 45861001 eller send en mail til info@bøfogbolle.dk og bestil, så står retten klar, når I kommer – og I sikrer jer, at der ikke er udsolgt.

Quizzen starter kl. 19:00 og varer ca. 2 timer med pauser.

Datoer denne sæson:

28. august

Sted: Kulturhus Trommen

Billetter koster 40 kr + gebyr og skal være købt inden quiz-start. Billetterne kan købes via bibliotekets hjemmeside 8 uger inden quizzen holdes.