Lilletrommen
For alle

Spice Girls – Girl Power! Live in Istanbul

09.03.20
Storslåede musikoplevelser på det store lærred med streamingtjenesten Stingray Qello

Vi fortsætter succesen og viser flere eminente koncertfilm i Lilletrommen i foråret 2020. Med sit store lærred og sin gode lyd danner biografsalen de optimale rammer om forestillingerne – glæd dig!

Mandag d. 9. marts fejrer vi Kvindernes Internationale Kampdag med en gedigen omgang girl power, når vi viser koncertfilm med 90’ernes absolut største popgruppe, Spice Girls. Filmen er optaget i 1997 i Istanbul, hvor Spice Girls optrådte med to koncerter to aftener i træk. Vi garanterer dig et nostalgisk 90’ertrip med syntetiske outfits, velkoordinerede dansetrin og suveræne ørehængere.

Varighed: 56 min.

Gratisbilletter vil blive tilgængelige her på siden. OBS vi lukker dørene præcis kl. 17:00.

Filmen stilles til rådighed af Stingray Qello, som er verdens største digitale samling af koncertfilm, musikdokumentarer mm. Hvis du er oprettet som låner og bosat i Hørsholm Kommune har du adgang til dette digitale tilbud via bibliotekets hjemmeside. Se hvordan du kommer i gang her:

Stingray Qello