""
Foto: Lea Meilandt

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
30 kr.
Lokalitet
Hørsholm Kirkes Sognegård
Target
For voksne
Køb billet(ter)
Litteratur

Noget større: Rasmus Daugbjerg

11.01.24
Dette efterår tilbyder Hørsholm Kirke i samarbejde med Hørsholm Bibliotek en unik mulighed for at få litteraturdepoterne fyldt godt op, når vi i fællesskab inviterer til forfattermøder under overskriften ’Noget større’.

I foredragsrækken er tre aktuelle danske samtidsforfattere, der alle beskæftiger sig med de mere spirituelle sider af tilværelsen ­– åndelighed, kristendom eller det at tro på noget større, valgt nøje ud. Dette foredrag med forfatter Rasmus Daugbjerg om romanen ’Trold’ (2022) er tredje foredrag i rækken af i alt tre hen over vinteren 2023/24. Foredragene vil foregå skiftevis på Hørsholm Bibliotek og i Hørsholm Kirkes Sognegård.

Rasmus Daugbjergs ’Trold’ forener myter og eventyr på dragende vis i sin fortælling om mennesket og naturen. I skoven bor en trold, hvis skæbne er bundet til jordbunden. Når et menneske gør naturen skade, må hun og troldene straffe dem. I byen bor en magtgal og frygtet konge, som befaler at slå dyrene ned og at rydde skoven. I frygt for kongen følger menneskene desperat hans ordre, mens trolden modvilligt må slå flere og flere af dem ihjel.
’Trold’ er Rasmus Daugbjergs anden roman – en atmosfærefyldt og moderne naturhistorie om menneskets moralske forfald.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til forfatteren i forbindelse med foredraget.

Arrangementsrækken er støttet af Hørsholm Menighedshusfond.

Billetter er tilgængelige her fra siden fra d. 16. november.

Materialer