Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Arboretet
Target
For voksne
Litteratur

Barsel og bøger

11.06.24
Pak guldklumpen ned i barnevognen og tag med på en hyggelig tur til Arboretet, når vi sammen med lokal forfatter Mia Degner dykker ned i forældreskabslitteraturen for herigennem at åbne op for en snak om forældreskabet. 

Arrangementet er for alle forældre med babyer og børn. Biblioteket sørger for tæpper, kaffe/te og lidt legetøj til de mindste og tager en stak bøger med, når vi mødes ved indgangen til Arboretet.  

Omdrejningspunktet for arrangementet er forældreskabet, som det er beskrevet i litteraturen både før og nu. Mia Degner vil læse op fra og præsentere udvalgte forældreskabstekster, og med udgangspunkt i dem vil der være mulighed for åbne og nysgerrige samtaler om forskellige forældreskabserfaringer. 
Arrangementet er tænkt som et tilbud til barslende og hjemmegående med mindre børn, som har lyst til at mødes med andre forældre, som er samme sted i livet – og som har lyst til at dykke ned i og bruge de forrygende, mangefacetterede, sjove, grumme og alt for genkendelige beskrivelser, der er i forældreskabslitteratur som et spejl for egne forældreskaberfaringer. Det foregår helt uformelt, og der er naturligvis plads til baby eller lille barn med alt, hvad det indebærer af gylp og gråd - alle, der har lyst, kan være med uden forpligtelser eller forberedelse af nogen art. 

 

Praktisk: 

Dato og tidspunkt: tirsdag d. 11. juni (og tirsdag d. 4. juni)

Vi mødes ved indgangen til Arboretet (Arboretvej 1) 

I tilfælde af regn flytter vi arrangementet ned på biblioteket. Deltagere vil få besked herom. 

Tilmelding foregår ved at sende en mail til esk@horsholm.dk