Caroline Mathilde

AFLYST PGA SYGDOM: Åben guidet fælleslæsning på Hørsholm Bibliotek

17.01.18
Denne vinter er der mulighed for at deltage i et nyt, populært litteraturlæsningskoncept, når biblioteket tilbyder ’Guidede fælleslæsninger’.

Guidet fælleslæsning, eller Shared Reading, som det også bliver kaldt, er en læsegruppeform, som alle kan deltage i, og som ikke kræver nogen forberedelse. En læsegruppeleder udvælger og forbereder en kort tekst, som læses op i plenum, og herefter tales der i fællesskab om teksten – guidet af læsegruppelederen. Litteraturformidler v. Hørsholm Bibliotek, Signe Thomsen, vil fungere som læsegruppeleder ved fælleslæsningerne.

Vinterens guidede fælleslæsninger er åbne, dvs. man binder sig udelukkende til et arrangement ad gangen. Alle er velkomne, og der kræves ingen forkundskaber – andet end lysten til at diskutere litteratur med andre litteraturinteresserede.

Der er begrænsede pladser - hvis du skulle finde ud af, efter du har anskaffet en billet/plads, at du alligevel ikke har mulighed for at deltage, må du meget gerne give biblioteket besked, så en anden kan få pladsen.

Billetter er tilgængelige fra den 28. december.