""

Tilmelding via Folkeuniversitet København
Lilletrommen

UDSKUDT: Kunsthistorien fra fem forskellige vinkler

19.03.21
I samarbejde med Folkeuniversitet København præsenterer Hørsholm Bibliotek et inspirerende kunsthistorieforløb på fem sammenhængende kursusgange fra 19. marts til 23. april.

Kunsthistorien fra fem forskellige vinkler.

Kurset kommer vidt omkring i kunsthistorien via fem temaer, der er blevet skildret på forskellige måder af mange forskellige kunstnere fra antikken til i dag. De fem temaer, som kurset vil komme omkring, er naturen, byen, kærligheden, galskaben og døden.

Vi bevæger os fra dybe skove og gule marker til storbyboulevardernes catwalk, og vi kommer omkring Eros’ leg med menneskenes følsomme hjerter ind i galeanstalten og ned i graven. Vi kommer til at kigge på alt fra antikke vasemalerier til konceptuel installationskunst og fantastiske malerier af Hieronymus Bosch, J.M.W. Turner og Edouard Manet. Kunsthistoriker og kunstformidler cand.mag. Amalie Grubb Martinussen vil være foredragsholder samtlige kursusgange.

OBS: Tilmelding via Folkeuniversitetet København på www.fukbh.dk

Da retningslinjerne for ny Coronavirus har det med at ændre sig løbende, tager vi forbehold for ændringer i vores arrangementer.

Læs her bibliotekets COVID-19 retningslinjer når du kommer som gæst til vores arrangementer.