Lone Frank
Foto: Athenas

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
75 kr.
Lokalitet
Dinesen
Target
For voksne
Køb billet(ter)
Foredrag & debat

Lone Frank: Størst af alt

28.03.22
Arrangementet er flyttet fra efteråret. Hvad er kærlighed? Ja, hvad er kærlighed egentlig?

Vær forberedt på en fascinerende rundtur, når videnskabsjournalist, forfatter og ph.d. i neurobiologi Lone Frank undersøger kærligheden fra et videnskabeligt perspektiv. Vi kommer omkring de evolutionære kræfter, der har sat rammerne for vores følelser, og kigger på den hemmelighedsfulde kemi og spidsfindige hjerneaktivitet, der i sidste ende dirigerer vores personlige kærlighedsliv.

Lone Frank giver dig bl.a. svar på, hvorfor det første leveår former dine relationer resten af livet. Hvorfor du i virkeligheden leder efter en helt anden partner, end du tror. Om der er gener for utroskab. Hvorfor mænd og kvinder er forskellige – og hvor meget. Hvorfor forelskelsens rus er kærlighedens forbandelse. Og hvad du kan lære af bjerg-studsmusens kærlighedsliv.

Foredraget er både inspirerende, tankevækkende og båret af personligt engagement. Med humor og stor viden sammenstykker Lone Frank kærlighedens mosaik med brikker fra naturvidenskab, psykologi og kulturforskning. Hun krydrer sin fortælling med personlige historier fra et liv, der har budt på lidt af hvert på kærlighedsfronten.

Billetter er tilgængelige fra d. 31. januar.

OBS Billetter kan ikke købes i døren.

 

Materialer