Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:00
Pris
60 kr.
Lokalitet
Stortrommen
Arrangører
Target
For unge
Køb billet(ter)
Børn

AFLYST: Liveshow med YouTuber Maria Jarijs

17.04.20
Vær med når YouTube fænomenet og bogaktuelle Maria Jarijs tager os med ind i Youtubernes verden til en live optagelse til hendes YouTubekanal ”WTF er det?"

Er du optaget af: ”Sorte huller, hvorfor nogle er venstrehåndende, om der findes hekse, hvorfor Titanic sank, om der findes liv i rummet, dobbeltgængere, illuminadi, kloning af mennesker” for blot at nævne nogle emner som Maria Jarijs undersøger, så kom og deltag i liveoptagelsen af ”WTF er det?” – du kan kun risikere at gå herfra lidt klogere ;-)

Maria Jarijs har de sidste to år drevet YouTube-kanalen ”WTF er det?”. Som den eneste YouTuber i Danmark, der lægger fokus på videnskab og information uploader hun – iført sin ikoniske hvide kittel -  hver uge, sjove og informationsrige videoer, der undersøger videnskablige emner eller udforsker gys og mystiske fænomener.

Siden august 2019 har Maria også haft titlen som forfatter på sit CV. Maria har skrevet den bog, som hun selv ønskede sig som barn – en videnskabsbog, der formidler viden på en lettilgængelig og farverig måde, som taler til nutidens børn og unge.

Hvis du har en nysgerrig til verden, så kan du glæder dig over, at biblioteket har selvfølgelig indkøbt Marias første bog ”WTF er det?”

 

<- Billetter koster 60 kr. og kan købes her  i venstre side.  

Hvis du har lyst til at hænge ud med dine venner efter showet, kan du for 75 kr. få en burger og en sodavand fra ”Bøf og Bolle”, købes her på Trommen.dk.