Det sker for voksne

Vild med din efterårshave

Foto: Christina Kaaber Bühler
Hvordan du skaber flere levesteder til planter, dyr og svampe
Tid
17:30 - 19:00
Adresse

Bibliotekstorvet 1
2970 Hørsholm
Danmark

Selvom efteråret står for døren, er der mange tiltag, du kan gøre netop nu, for at fremme biodiversiteten. Kom til dette inspirationsoplæg hvor Christina Kaaber-Bühler, der er direktør og naturvejleder i foreningen Vild Med Vilje, fortæller om hvordan man kan gøre en indsats for invitere lidt vildere natur ind i haven. 

Foredraget indledes med et kort oplæg om biodiversitet og biodiversitetskrisen. Der følges op med inspiration til hvordan du skaber flere levesteder til planter, dyr og svampe. Christina giver desuden konkrete anvisninger til, hvordan man som haveejer kan hjælpe biodiversiteten på vej. Der tages udgangspunkt i naturen i Hørsholm Kommune, bl.a. med forslag til smukke hjemmehørende blomster, buske og træer. 

Der er rig mulighed for at spørge og få gode råd og svar. Hvis der er et spørgsmål eller et emne du særligt ønsker belyst så skriv på forhånd til christina@vildmedvilje.dk. Skriv oplæg Hørsholm Bibliotek i emnefeltet.

Billetter vil være tilgængelige her fra siden 8 uger inden arrangementet finder sted.

Ved dette arrangement kan der blive taget billeder til brug på Hørsholm Biblioteks og Trommens hjemmesider og sociale medier. Læs mere om vores regler her