Det sker for voksne

Sindets dag: fortællekoncert med Me and Maria

Foto: Mads Fisker
Hørsholm Bibliotek markerer Sindets dag med en stemningsfuld fortællekoncert med den danske duo ME AND MARIA.
Tid
19:00 - 21:00
Pris
Billetter: 30 kr.
Sted
Lilletrommen
Adresse

Bibliotekstorvet 1
2970 Hørsholm
Danmark

ME AND MARIA, der består af består af Maria Anna Rosenberg på vokal og keyboard og Johannes Pehrson på bas og vokal, sørger for dansk originalmusik i særklasse med smukke harmonier og veltrænede vokaler, der væver sig ubesværet ind og ud af hinanden, mens de fortæller historier om lys og mørke. Deres tekstunivers tager fat på de store temaer i livet, også sorg, ensomhed og afmagt.

ME AND MARIA har psykiatrien som hjertesag. Maria mistede sin mor til selvmord i 2010. I den tid hendes mor var indlagt i psykiatrien, efterlyste både mor og datter mere kreativitet. ME AND MARIA har siden 2018 spillet koncerter for indlagte i psykiatrien og arbejdet for at bryde tabuet om psykisk sygdom og selvmord. Ved fortællekoncerten fortæller de bl.a. om alle de positive oplevelser musikken har givet i psykiatrien.

Bandet samarbejder med Landsforeningen SIND, Bedre Psykiatri og Landsforeningen for Efterladte Selvmord og har desuden optrådt for Børns Vilkår m.m. De har siden 2015 udgivet fire albums, medvirket i bl.a. DR-dokumentaren “Lys på den lukkede”. De har optrådt over hele landet i domkirker, spillesteder, kulturhuse og hospitaler.

Sindets dag er international mærkedag, som FNs sundhedsorganisation WHO står bag. Formålet med dagen er at sætte fokus på mental sundhed for alle. Læs mere om Sindets dag på Landsforeningen SINDs hjemmeside.

Billetter til koncerten koster 30 kr. Og kan købes her på siden 8 uger før arrangementet.

Hold øje med bibliotekets hjemmeside, hvor flere arrangementer ifm. Sindets dag vil blive annonceret.

Ved dette arrangement kan der blive taget billeder til brug på Hørsholm Biblioteks og Trommens hjemmesider og sociale medier. Læs mere om vores regler her