Det sker for voksne

Informationscafé om syn og hørelse

Foto: Pexels
Har du nedsat hørelse eller syn? Eller er du pårørende til en, der har? Så kom til informationscafé om hørelsen og synet på Hørsholm Bibliotek, hvor du kan få information om, hvad du kan få hjælp til ved Kommunikationscenteret i Hillerød.
Tid
13:00 - 14:30
Pris
Billetpris: Gratis
Sted
Caroline Mathilde, 1. sal
Adresse

Bibliotekstorvet 1
2970 Hørsholm
Danmark

Til informationscaféen vil der være et oplæg fra hørekonsulenter, Anne og Dorthe, og specialoptiker, Kay, fra Kommunikationscenteret. De vil fortælle om syns- og høreproblematikker i dagligdagen, og hvordan de på Kommunikationscentret i Hillerød kan hjælpe. Til sidst vil de præsentere forskellige hjælpemidler, der kan lette din hverdag.

Kommunikationscenteret i Hillerød er en kommunal institution under Hillerød Kommune, men som hjælper borgere fra hele Nordsjælland og de nærliggende kommuner.

Kommunikationscenteret tilbyder undervisning, rådgivning og vejledning samt afprøvning af hjælpemidler til børn og voksne, der har udfordringer med at kommunikere som følge af fysiske eller kognitive funktionsnedsættelser. Centeret fokuserer på at hjælpe med eller kompensere for de gener, som funktionsnedsættelsen medfører for kommunikationen og muligheden for at deltage i dagliglivet.

Kommunikationscenteret samarbejder med kommunerne, da det er dem, der bevilliger ydelser og eventuelle hjælpemidler til borgerne. Et forløb på Kommunikationscentret skal altså bevilliges af din kommune, du kan læse mere om det på denne side: https://kc.hillerod.dk/praktiskeinformationer 

Der vil ved arrangementet blive budt på en lille forfriskning.

For at deltage skal man sikre sig en gratisbillet, som er tilgængelig via bibliotekets hjemmeside 8 uger inden arrangementet.

Ved dette arrangement kan der blive taget billeder til brug på Hørsholm Biblioteks og Trommens hjemmesider og sociale medier. Læs mere om vores regler her