Det sker for voksne

Guidet fælleslæsning

Foto: Pixabay
Litteratur, fællesskab og hygge.
Tid
13:00 - 14:00
Sted
Caroline Mathilde, 1. sal
Adresse

Bibliotekstorvet 1
2970 Hørsholm
Danmark

Kom og lyt, hyg, tal og vær sammen om litteraturen, når vi igen inviterer indenfor til guidet fælleslæsning og en kop kaffe på biblioteket. 

Hver måned står den på udvalgte, vilde, sjove eller tankevækkende noveller og digte. Litteraturformidler Signe Thomsen læser teksterne op, og undervejs taler vi om det, teksterne sætter i gang af tanker og refleksioner. 

De guidede fælleslæsninger er åbne, dvs. man binder sig udelukkende til et arrangement ad gangen, men man er meget velkommen til at deltage i alle fælleslæsningerne. Teksterne vil være forskellige hver gang. Alle er velkomne og alle kan være med – der kræves ingen forkundskaber eller forberedelse – andet end lysten til at bruge ca. 1 time i selskab med andre og litteraturen.

Alle deltagere skal have skaffet sig en gratisbillet for at deltage i arrangementet. Billetter kan hentes her fra siden 8 uger før arrangementet finder sted.

Ved dette arrangement kan der blive taget billeder til brug på Hørsholm Biblioteks og Trommens hjemmesider og sociale medier. Læs mere om vores regler her