Unge

Hvad enten du er sådan én, der altid sidder med næsen begravet i en bog, eller du er her fordi, dine forældre eller lærer har sagt du skal bruge biblioteket, så kan vi sagtens hjælpe dig. Vi giver dig inspiration til den næste bog, hjælper dig med opgaveskrivningen, eller med at finde bogen om alle de ting man går og tumler med som ung, men som det bare er for pinligt at tale med sine forældre om.

Nyt på hylderne

Her finder du det nyeste inden for ungdomslitteratur - hvad enten du er til bøger om high school forelskelser og den svære ungdom eller til gysende uhyggelige historier og computerlignende fremtidsuniverser - ja, så finder du altid inspiration her.

I den anden karrusel har vi samlet nogle bøger, som kan være relevante for dig som er på vej til at blive voksen - det er nemlig overhovedet ikke altid nemt, og der er derfor også mange, der har skrevet om de følelser, man kan gå og tumle med og de situationer, som mange unge kommer i. Klik og bliv klogere!

eBiblioteket

Vi har rigtigt mange ultra fede digitale ressourcer på biblioteket som du frit kan bruge, når du er logget ind med dit bibliotekslogin. Herunder har vi samlet nogle stykker, som kan være rigtigt rare at have i baghånden, når du skal skrive opgaver. Det er artikelbaser - nogle på dansk, andre på engelsk - men fælles for dem alle er, at der er tydelige kildehenvisninger på artiklerne - og dét er noget vi kan li'!