Vi har åbent - se her hvad du kan og ikke kan på biblioteket

13.05.20
Opdateret d. 4. juli

Det kan du nu:

- Benytte det selvbetjente bibliotek hverdage mellem kl. 8-11. Vi har åbent med betjening mandag til fredag 11-18 og lørdag 10-14.

- Fra mandag d. 6. juli kl. 11:00  kan du igen lege i børneudlånet, dog begrænser vi omfanget af legetøj og sørger for mulighed for at spritte af. Legetøjet er kun tilgængeligt i tidsrummet 11-14:30, derefter kommer det i karantæne.

- Benytte vores computere på 1. sal med mulighed for at benytte håndsprit før og efter brug.

- Printe, kopiere og scanne dokumenter. Kopiering foregår pt med hjælp fra personalet, så henvend dig enten ved Servicebaren eller bibliotekarbordene.

- Sætte dig i sofaer, stole m.m.

- Booke vores mødelokaler på 1. sal i vores betjente åbningstid (11-18). OBS begrænsning på antal personer i lokalet ad gangen.

- Finde dine egne reserveringer på reserveringshylden.

- Låne og aflevere bøger m.m.

- Læse aviser. Vi sørger for afstand mellem stolene og at brugerne selv kan afspritte før og efter brug.

Det kan du IKKE endnu:

- Benytte selvbetjent bibliotek efter kl. 18:00 på hverdage og efter kl. 14:00 på lørdage. Søndag er biblioteket helt lukket.

Vi anmoder alle vores brugere om at tage hensyn til hinanden, holde afstand og være tålmodige.

Hold dig orienteret her på hjemmesiden for opdateringer.