Tilmelding til Hørsholm-udstillingen 2019

17.09.19
Ønsker du at deltage i Hørsholm-udstillingen 2019?

Hørsholm Bibliotek inviterer alle borgere i Hørsholm Kommune til at udstille deres kunstneriske værker på Hørsholm-udstillingen i Kulturhus Trommen i november måned 2019.

I år er det 39. gang at kreative borgere har mulighed for  at udstille deres kunstværker på den store ucensurerede udstilling i udstillingsområdet på Kulturhus Trommens 1. sal. De udstillede værker kan opleves fra den 1. til 30. november 2019.

Borgernes udstilling er en ucensureret udstilling, hvor den enkelte kunstner deltager med 1 stk. kunstværk, og det eneste kriterie for at deltage er, at man er bosiddende i Hørsholm Kommune. Det udstillede værk kan omfatte forskellige kunstneriske udtryksformer, for eksempel: Maleri, akvarel, tegning, grafik, billedvævning, skulptur, fotografi og keramik.

Har du lyst til at deltage i udstillingen, skal du blot udfylde en tilmeldingsblanket, som du downloader længere nede på siden. Den kan også hentes i Servicebaren på Hørsholm Bibliotek.

Sidste frist for tilmelding til Hørsholm-udstillingen er: Lørdag den 5. oktober 2019. 

Tilmeldingsblanketten skal sendes til bibadm@horsholm.dk eller afleveres i Servicebaren på Hørsholm Bibliotek. Alle udstillerne bliver inviteret til et planlægningsmøde tirsdag i uge 42, hvor der bliver orienteret om de praktiske detaljer i forbindelse med udstillingen. På dette møde bliver der også valgt en mindre gruppe blandt deltagerne, som får ansvaret for at hænge udstillingen op, så værkerne bliver præsenteret bedst muligt. Der er altid en del lokale  kunstnere og amatører, der melder sig til udstillingen. Aldersmæssigt spænder kunstnerne vidt lige fra de helt unge til de mere ”garvede”, og udstillingen viser, at der er stor interesse hos mange for at kunne udtrykke de kreative sider og dele resultaterne med andre.

Hørsholm Bibliotek håber, at der også i år vil være stor tilslutning til Hørsholm-udstillingen i Kulturhus Trommen. Der er fernisering torsdag d. 1. november kl. 16.30.

Venlig hilsen

Marianne Wulff, biblioteksleder