""

Sæt pause på dine reserveringer i sommerferien

10.06.22
Undgå at miste din plads i køen til de efterspurgte bøger.

Du kender det sikkert: du nyder ferien og ser frem til et par ugers ferie og så får du en besked: den bog, som du har ventet med længsel på, er kommet hjem og står nu klar til afhentning… de næste syv dage.
Ikke nemt, hvis du sidder på stranden i Nordjylland.

Behold din plads i reserveringskøen:

Hvis du sætter dine reserveringer på pause, mens du holder ferie, bliver de ikke aktiveret i den periode, du er fraværende.

Det vil sige: hvis du står som nummer 1 på listen over reserveringer til "Den forsvundne søster" af Lucinda Riley, bliver du stående der, indtil du er vel hjemme igen. Først dér, bliver bogen taget fra til afhentning til dig. Du bibeholder din plads i reserveringskøen og rykker ikke længere ned.

Sådan gør du:

Du kan selv sætte reserveringerne på pause via hjemmesiden.

•     Log ind på www.biblioteket.horsholm.dk med dit cpr.nummer/lånernummer og din pinkode
  •     Klik på "Min side"
  •     Klik  på "Brugerprofil"
  •     Scroll ned til "Reserveringer på pause (Bemærk: gælder ikke lån fra andre biblioteker)" og udfyld start- og slutdato for din ferie
  •     Klik "Gem"

OBS! Hvis biblioteket modtager fjernlån til dig i ferieperioden, bliver de sendt retur, og du skal bestille igen.

Du kan også ringe til os på tlf. 48495790, så hjælper vi dig gerne med at sætte pause på dine reserveringer

Biblioteket ønsker dig den allerbedste sommerferie. :-)

Kig gerne ind til os på biblioteket og bliv tanket op med gode bøger før ferien. Husk også at lydbøger/e-bøger frit kan downloades fra Ereolen - og de fylder ikke op i rejsekuffertrn :-)