AT-opgaven 2019

Havet - Livgivende, dødbringende og legendeskabende

Til alle gymnasieelever som skal skrive AT-opgave har vi her samlet en bunke gode links. Der vil løbende komme flere på. Tjek også bøgerne herunder som du kan reservere. Hvis de er udlånt kan du få hjælp til at reservere dem fra et andet bibliotek.

Årets emne er "Havet - Livgivende, dødbringende og legendeskabende". Bibliotekarerne på Hørholm bibliotek er selvfølgelig igen klar til at guide og hjælpe med at finde de gode kilder til opgaven. Både i udlånet i vores betjente åbningstid og på Book en bibliotekar hvor du kan få personlig hjælp med dit emneområde.

Husk at du på siden her kan afgrænse din søgning til artikler, så får du adgang til artiklen, hvis du logger ind på siden, eller du kan reservere den på digital artikelservice. Bibliotek.dk er også din gode ven, hvor du kan finde og bestille bøger fra alle landets biblioteker.

Find kilder og idéer til din opgave:

Faktalink - et godt sted at starte!

Religion.dk - om havet i religioner

Videnskab.dk - find artikler om havet under naturvidenskab eller søg på havet.

Vidensbaser:

Science in context kan du søge på f.eks. "ocean pollution" eller "ocean plastics" (du skal have bopæl i Hørsholm kommune for at bruge denne base)

Student Resources in Context finder du en hel masse rigtigt gode oversigts- og begrebsartikler om havet. Prøv f.eks. at søge på "water energy" eller "coral reefs".

GreenFile er en database, som indeholder artikler samt henvisninger til andre artikler inden for alle aspekter omkring klima.

19.02.19