Nyd udstillingen LIV, LAND OG VAND i oktober på 1. sal

10.10.20
Louise Thorup og Stine Kolding udstiller deres flotte værker

Kunstnerne fortæller selv:

Med udstillingen "Liv, Land og Vand" forsøger vi at sætte udtryk på naturens kræfter og livets finurligheder. Det er en udstilling der fokuserer på relationer, dels mellem mennesker og dels mellem organismer. Vi lever i en uforudsigelig verden hvor man hele tiden skal navigere rundt i forskellige udfordringer. Det giver os livserfaring og minder os om, at vi er i live.

Stine Kolding, 30, bor på Vesterbro i København på ottende år, men er vokset op på landet i Boeslunde på Sydvestsjælland. Herfra stammer hendes kærlighed til naturen, skovene og havet, og hertil søger hun tilflugt. I 2018 startede hun med at eksperimentere med minimalistisk kunst, hvor hun med linier indfanger livet og relationerne vi har med vores omgivelser. Ved siden af den spirende kunsterbiks, er hun civilingeniør i Bæredygtigt Design, hvor hun brænder for at gøre verden mere bæredygtig et step ad gangen

Louise Thorup, 28, er vokset op i Svendborg. Hun har altid brugt store dele af sin tid på kreativitet, hvilket er kommet til udtryk i illustrationer, malerier, musik og senest i en gennemgående husrenovering. I dag er hun bosat i Ganløse med hendes forlovede og datter på to. Hun er uddannet civilingeniør i Design og Innovation, og arbejder til dagligt som konsulent hos IBM. Hendes hjerte banker for kunsten og hun finder sin inspiration fra naturens kræfter hvor især havet har stor betydning.
 

Tags