""

Nu kan du gå på biblioteket uden mundbind og coronapas

12.06.21
Fra mandag den 14. juni kan du komme på biblioteket uden at bruge mundbind eller vise coronapas. Coronapasset skal du kun vise, når du skal deltage i arrangementer.

Farvel til mundbind

Fra mandag den 14. juni behøver du ikke længere bære mundbind eller visir på biblioteket.

Coronapas ved arrangementer

Husk at medbringe gyldigt coronapas, når du skal til et arrangement på biblioteket. Ved arrangementer er vi pålagt af myndighederne at tjekke gyldigt coronapas. Det sker for at forebygge smittespredning.

Mødelokaler

Det er muligt at booke vores mødelokaler i hele vores åbningstid. Der er et loft på hvor mange, der må være i hvert lokale. Dette oplyses ved bookning, ligesom der ved hvert lokale er et opslag, der informerer herom. Du kan booke lokaler via kommunens hjemmeside: https://www.horsholm.dk/borger/kultur-og-fritid/hoersholms-lokalebooking

De generelle retningslinjer gør sig stadig gældende; husk at holde afstand til hinanden og have god håndhygiejne.