""
Foto: Unsplash

Månedens digitale tip

Af Nina
03.08.21
Nina anbefaler: Brinkmanns Briks podcast

"Vi mennesker er mystiske, mærkelige og forunderlige størrelser. Som professor i psykologi har jeg med undren og nysgerrighed undersøgt, hvorfor vi gør, som vi gør. I Brinkmanns briks zoomer jeg ind på tidens herskende tendenser og idéer. Er jeg god nok? Må jeg godt være bange for mørket? Findes der noget større end mig selv?" - citeret fra DR

Svend Brinkmann er professor i psykologi og hans bøger er meget populære. Det er der en god grund til, da han er utroligt dygtig til at formidle sit syn på tidens trends inden for selvudvikling. Nu har jeg lyttet til nogle af P1's podcast-episoder med Svend Brinkmann som vært de seneste måneder. Han er både klog men viker ud fra det, jeg har nu har hørt også til at være et meget sympatisk menneske.

Jeg kan anbefale afsnittet om "Skilsmisselandet", hvor han bl.a. har Flemming Møldrup og Julie Ralund i studiet som sammen har skrevet bogen "Slug kamelen - der kommer flere" om deres egen skilsmisse, og hvad de har lært undervejs.

Interessant er også episoden "Det onde menneske" hvor de dykker ned i ondskaben, hvorfor nogle mennesker er onde og hvordan vi kan leve med det. Gæsterne er her forfatter Carsten Jensen og psykolog Florence McLean. Podcasten finder du her eller på iTunes, og hvor du ellers lytter til podcast.

-Nina

 

Materialer