""

Lån en natur-rygsæk på biblioteket

02.09.21
Lån en naturrygsæk i en to uger og tag på tur UD i naturen - der er grej i sækken til masser af undersøgelser og sjov.

Lån en naturrygsæk med hjem.

På Hørsholm Bibliotek har vi været så heldige at få fingrene i en naturrygsæk, som du kan låne med hjem i 14 dage ad gangen. Rygsækken er fyldt med inspiration i form af infoplancher om skov, sø og vandløb, samt udstyr såsom sorteringsbakker, dåselupper, forstørrelsesglas, foldenet, insektsugere - ja kort sagt alt, hvad du har brug for, når du skal på opdagelse i naturen med ungerne. Du kan hente rygsækken i skranken.

Naturens Uge 6.-12. september 2021.

Naturens Uge er de årligt tilbagevendende mærkedage for natur- og friluftsoplevelser. Naturens Uge laves i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening. Formålet er at åbne naturen for børn og voksne og vise den brede palet af friluftsliv og naturoplevelser frem.

Naturens Uge har børnefamilier og bedsteforælde, lærere og pædagoger som primær målgruppe. Undersøgelser viser nemlig, at børn i dag er halvt så meget i naturen, som deres bedsteforældre var, da de var børn.

"Den eventyrlige natur"

Temaet for Naturens Uge den 6.-12. juni er "Den eventyrlige natur". Herunder har vi samlet en række eventyrlige og smukke billedbøger, som I kan læse i, når I kommer hjem med røde kinder efter en lang dag ude i naturen. 

God fornøjelse!

Materialer