Juni måneds udstilling på biblioteket

07.05.19
I hele juni måned på bibliotekets 1. sal kan du nyde smukke malerier af Per Pilgaard og Sofie Tirsbæk.

Kunstnerne fortæller om sig selv:

Per Pilgaard

Jeg tegner med farveblyant oftest træer - hvidt på sort. At tegne er min store passion, jeg finder ro når jeg tegner. Tegnestilen er traditionel oftest med en sort/hvid farveblyant. Farvelægningen er yderst afdæmpet, men forsøger at skabe en figur så motiverne virker levende. Jeg er en stor iagttager. Er uddannet indenfor regnskab. Ejer af www.kunstrammen.dk og stifter af Colored Pencil Society of Denmark (www.cpsd.dk).

Sofie Tirsbæk

Selvstændig billedkunstner, partner på www.kunstrammen.dk.  Uddannet i regnskab, men brænder for kunsten, har derfor også malet siden jeg var 15 år - har taget kurser på Sankt Helena og Frankrig. Maler farverige oliemalerier ofte med udgangspunkt i mit eget liv, farvesammensætningen i mine malerier er egentlig det styrende og jeg bestræber mig på at opnå en balance i mine billeder således, at beskuren finder ro og samtidig gir energi, er selv et energibundt, omsorgsfuld, social, skør, rummelig. Skriver på en kogebog (mad og kunst), har 4 dejlige døtre. taler italiensk.