Husk hvilke bøger du har læst med appen

25.11.20
Nu kan du få endnu større glæde af din app Biblioteket. Med den nye version af appen kan du nu lave en liste over bøger du har læst, samtidig med at den kan anbefale "bøger der ligner".

Hvor finder jeg...
Lånehistorikken finder du under 'Min side', mens anbefalingerne vil kunne ses i en karrusel, når du åbner detaljerne om et specifikt materiale. Anbefalingsmotoren er stadig i test. Der arbejdes løbende på at forbedre den.

Hvordan kommer jeg igang...
Hvis du ønsker at få adgang til din lånehistorik, skal du først acceptere, at der bliver opsamlet data om dig via biblioteksappens privatlivspolitik. Du bliver automatisk bedt om at tage stilling til dette, når du opdaterer eller downloader appen og herefter logger ind. Giver du tilladelse til opsamling af data, vil dine lån fremover blive samlet på en liste under 'Lånehistorik'.

Bemærk, at det kun er muligt at se lån, der er oprettet efter den dato, du afgav din tilladelse. Du kan dog manuelt tilføje materialer til din lånerhistorik. Det gør du ved at finde materialet i biblioteksappen og klikke på de tre prikker i øverste højre hjørne.

Hvordan fravælger jeg dataopsamling igen?
Under 'Min side' > 'Indstillinger' > 'Mine data' kan du altid ændre dit valg og slå dataopsamling til eller fra samt nulstille din lånehistorik.