Har du modtaget en hjemkaldelse, blokeringsvarsel eller saldoopgørelse?

01.03.21
Det skyldes, at vores system er tilbage til normal drift.

Men fortvivl ikke, hvis du er en af dem, der har fået en ubehagelig besked. Der vil være frit lejde for aflevering af materialer frem til og med den 20. april.

Vi opfordrer dog til at man afleverer sine materialer så andre kan få glæde af dem. Hvis du pga. bekymring m.m. ikke vil komme på biblioteket, kan du henvende dig via telefon eller mail.

Når du afleverer dine materialer, bedes du henvende dig til personalet, så sletter vi dine gebyrer. Du kan henvende dig enten på biblioteket, telefon eller via mail.

Vi sletter ikke gebyrer og erstatningsbeløb, der er pådraget før d. 8. december.

Biblioteket har kun åbent for afhentning af reserveringer samt aflevering af lån alle hverdage kl. 11-15, tirsdag og torsdag yderligere i tidsrummet kl. 18-19 og lørdage kl. 10-14. Du kan læse mere om den delvise lukning af biblioteket lige her.

Personalet på Hørsholm Bibliotek

horsbib@horsholm.dk