AT-emne 2018: Find kilder til din opgave

09.02.18
Emnet til årets AT-emne er offentliggjort. Det bliver: "Alternativer - ideer til forandring og fornyelse". Emnet er bredt og kan vinkles på mange måder: Få inspiration her

Skal du skrive AT-opgave på STX i år, eller kender du en der skal, så kommer der her på siden nogle bud på hvor du kan finde litteratur til din opgave. Måske du er helt idé-forladt og ikke ved hvad du skal skrive om? Fortvivl ej, i nogle af kilderne her på siden, vil du også kunne få gode ideer til emnevalg.

Årets emne er meget bredt. Indenfor alle fagområder kan "Alternativer - ideer til forandring og fornyelse" tænkes ind.

Tænk bare på nye genbrugstrends, nye energikilder, nye kostråd, slankekure, robotteknologi eller nye opdragelsesmetoder? Det kunne også være eksperimenterende kunst, teknologiske og industrielle revolutioner, konspirationsteorier eller hvad med avantgarde jazz?

Når nyheder forvanskes med Fake News eller der bliver gjort nye store videnskabelige opdagelser eller laves eksperimenterende kræftforskning/-behandling, så er det også gode bud på årets AT-emne 2018: "Alternativer- ideer til forandring og fornyelse".

Vi lever i et videnssamfund, hvor traditionelle forestillinger konstant udfordres af alternative ideer.

Årets AT-emne fokuserer på hvordan - og i hvilke sammenhænge alternative ideer kan provokere og revolutionere den etablerede viden og praksis.

Her på siden finder du kilder til både emnevalg og litteratur - kig med og rigtig god arbejdslyst med din opgave.

Grib fat i os, når/hvis du får brug for hjælp undervejs.

Temasider:

AT-2018: De overordnede problemstillinger

Videnskab.dk

Forlaget Columbus

Faktalink (Temaside kommer)

Find mere inspiration her:

Det Etiske Råd

Brug også:

Bibliotekets netbaser efter emne

Bibliotek.dk - bøger og artikler fra danske biblioteker.

Digital Artikelservice - bestil digitale artikler direkte til din inbox.

Videnskabelige artikler på højt niveau - primært på engelsk.