Du kan brevstemme på biblioteket

05.10.21
Du kan brevstemme til kommunalvalget og regionsrådsvalget på biblioteket.

Du har mulighed for at brevstemme i stedet for at stemme på valgdagen. Enhver vælger kan brevstemme i enhver kommune her i landet fra tirsdag den 5. oktober frem til og med fredag den 12. november 2021.

I Hørsholm Kommune kan der brevstemmes på Hørsholm Bibliotek, Bibliotekstorvet 1, 2970 Hørsholm.

Afstemningen kan ske i følgende tidsrum:
Mandag – fredag*: kl. 11-18
Lørdag den 30. oktober: kl. 10-14
Lørdag den 6. november: kl. 10-14

*OBS: På den sidste brevstemmedag, fredag den 12. november, er det kun muligt at brevstemme fra kl. 9-16.

Husk at medbringe legitimation i form af pas, kørekort eller sygesikringsbevis.

Brevstemmestedet råder over en ekstra stor stemmeboks med god plads til bl.a. kørestolsbrugere.

Borgere, der pga. sin fysiske tilstand ikke selv kan komme ind på brevstemmestedet i Kulturhus Trommen, og som ønsker at brevstemme uden for lokalet, f.eks. fra sin bil, opfordres til at bestille tid senest dagen før på tlf. 4849 0000 i tidsrummet 9-13 (torsdag også kl. 15-17), så der er tilstrækkeligt personale til stede til at modtage stemmen.

Du har også mulighed for at ansøge om at stemme den 9. november i dit eget hjem, eller ansøge om at blive overflyttet til et andet stemmested, hvor det vil være muligt for dig at stemme på selve valgdagen. Afstemningsstedet på Hørsholm Skole råder over en ekstra stor stemmeboks.