""

Delvis nedlukning: stadig muligt at låne og aflevere bøger

08.12.20
Biblioteket er lukket til og med den 7. februar for ophold i biblioteket.

Fra mandag d. 14. december holder biblioteket åbent for afhentning af reserveringer samt aflevering af lån alle hverdage kl. 11-15 og tirsdag og torsdag yderligere i tidsrummet kl. 18-19. Lørdage er der åbent i tidsrummet kl. 10-14.

HVAD MED UDLÅN OG AFLEVERING I LUKKEPERIODEN?
Det vil være muligt at afhente reserveringer samt aflevere lån, men vi opfordrer til, at du grundet COVID-19 overvejer, om du kan udsætte dit besøg. Vores åbningstid er primært tiltænkt studerende, forskere og skoleelever, der skal bruge bøger etc. til deres studie, herunder eksamener. Der vil ikke være hjælp fra personalet ved udlån og aflevering i denne periode.

Gebyrer tilskrevet i perioden fra tirsdag den 8. december 2020 til søndag den 7. februar 2021 slettes, hvis man afleverer sine lån senest 14 dage efter. Herefter vil gebyrer blive inddrevet og tilskrevet.

KAN JEG OPHOLDE MIG PÅ BIBLIOTEKET?
Det er ikke muligt at opholde sig i biblioteksrummet, gå rundt blandt reoler, sidde og læse eller på anden måde bruge de fysiske faciliteter, biblioteket under normale omstændigheder stiller til rådighed, såsom mødelokaler, computere etc. Personalet vil heller ikke kunne hjælpe med at reservere, finde bøger etc.

HVAD MED DINE RESERVERINGER?
Reserverede materialer er ikke sat i bero. Har man som låner fået besked om, at en reservering er klar til afhentning, kan man afhente materialet på biblioteket i den begrænsede åbningstid.

HVAD MED ARRANGEMENTERNE PÅ BIBLIOTEKET?
Alle arrangementer er aflyst til og med 7. februar. Købte billetter vil blive refunderet. Der er blevet sendt en besked ud til alle købere. Hvis du har købt billet til et af bibliotekets arrangementer og ikke modtaget en besked, skriv da til kulturkontor@horsholm.dk. Vi arbejder på at flytte nogle af de planlagte arrangementer til et senere tidspunkt. Hold jer opdaterede på hjemmesiden.

HVAD HVIS DU LØBER TØR FOR NOGET AT LÆSE?
Som borger i Hørsholm Kommune kan du heldigvis også bruge dit bibliotekslogin på flere digitale tjenester. Du kan låne ebøger og lydbøger på eReolen. På eReolenGo er masser af bøger til børnene og på eReolen Global har du adgang til ebøger og lydbøger på andre sprog end dansk. Pressreader har udenlandske aviser og RB Digital har masser af blade og magasiner. Filmstriben har film og serier til alle aldre.

Oversigten over alle bibliotekets digitale tilbud er her

Telefonen vil ikke blive besvaret i lukkeperioden, men vi svarer mails dagligt på horsbib@horsholm.dk. Vi opfordrer til, at man holder sig opdateret på hjemmesiden.

Den delvise lukning af biblioteket gælderer foreløbig til og med den 7. februar 2021

Vi på biblioteket glæder os til at se alle brugere af biblioteket igen, når biblioteket får mulighed for at holde åbent under mere normale omstændigheder. I mellemtiden må vi i fællesskab sørge for at minimere smitterisikoen i samfundet for på den måde at passe på hinanden.

Bibliotekspersonalet ønsker alle en rigtig glædelig jul!