""

COVID-19: Når du skal til et arrangement på biblioteket

27.08.20
Læs her hvordan vi gør den kommende sæson

Vi glæder os til at byde dig velkommen på biblioteket i Kulturhus Trommen.

For at afvikle efterårets arrangementer i henhold til retningslinjerne for COVID-19, følger her lidt praktisk information, som vi vil bede dig læse grundigt igennem, i forbindelse med det arrangement, du har billet til.

Ankomst
Håndsprit er tilgængeligt i hele Kulturhus Trommen. Vi opfordrer dig til at bruge det ved ankomst og efter behov.

Ved indgang
Ved indgangen til arrangementet skal din billet forevises. Tag hensyn og hold afstand både til medarbejderen, som står i døren, og de øvrige gæster.

Ved arrangementet bedes du afvente pladsanvisning af en medarbejder fra biblioteket. Den anviste plads kan ikke byttes med andre deltageres anviste plads. Det er ikke tilladt at sætte sig, før man er anvist en plads.

Pausen
Under evt. pause beder vi om, at man fordeler sig med afstand rundt i lokalet. Det vil ikke være muligt at tale med foredragsholderen på tomandshånd, hverken i pausen eller efter arrangementet. Vi opfordrer til, at spørgsmål bliver stillet i forbindelse med foredraget. Det vil blive oplyst ved det enkelte arrangement på aftenen, om der er mulighed for bogsignering.

Ved afslutning
Når arrangementet er slut, bedes alle gæster forlade arrangementet i god ro og orden og efter tur, dvs. ikke på samme tid.  Personalet anviser rækkefølgen. Husk at holde afstand.

Dette er også en ny måde for os at afvikle arrangementer på. Vi beder om jeres forståelse og samarbejdsvilje, så vi fremadrettet fortsat kan bidrage med spændende og unikke oplevelser i Kulturhus Trommen.

Tusind tak for hjælpen og på gensyn på biblioteket.