""

27.10.20
Her finder du info om de nye coronarestriktioner, der gælder fra 26. oktober

Arrangementer afholdes som planlagt
Indtil videre har intet ændret sig ift. foredrag med siddende publikum. Vi afholder altså vores arrangementer med siddende publikum som planlagt.

Forsamlinger
Fra mandag den 26. oktober gælder det nye forsamlingsforbud. Det vil sige, at man på biblioteket og i mødelokalerne ikke må være mere end 10 personer i en forsamling/gruppe.
Dette forsamlingsforbud gælder ikke for bibliotekets eller Kulturhus Trommens arrangementer, hvor publikum sidder i biografopstilling. Disse arrangementer afholdes altså som planlagt.

Mundbind
Fra torsdag den 29. oktober skal alle fra 12 år bære mundbind eller visir, når de færdes på biblioteket og i Kulturhus Trommen. Dette gælder også når man skal til og fra arrangementer. Når man sidder ned, må man godt tage mundbindet af

Vi sørger naturligvis for at leve op til myndighedernes anbefalinger, så der ved arrangementerne er god plads mellem publikummerne og også til foredragsholderen, og så alt afvikles i god ro og orden og efter reglerne.

Vi holder os løbende opdaterede på området og vil sørge for at give besked i tilfælde af aflysninger eller ændringer i retningslinjer.