Corona-nyt

01.12.21
Fra den 12. november genindføres Coronapasset flere steder i samfundet - dog ikke på bibliotekerne.

Du skal ikke vise Coronapas på biblioteket

Fra fredag den 12. november 2021 indføres Coronapas flere steder i samfundet - dog ikke på bibliotekerme. Du skal altså ikke vise Coronapas for at komme ind på biblioteket eller hvis du skal til et arrangement på biblioteket.

Hvis du skal til et arrangement i Trommen, så forholder det sig anderledes - læs mere på Trommens hjemmeside.

Bliv hjemme hvis du har symptomer

Vi fortsætter vores vante rutiner med rengøring samt afspritning af overflader og vi genindfører turnusordning for legetøjet på biblioteket. Vi henstiller til, at man ikke kommer på biblioteket eller til vores arrangementer, hvis man har symptomer.

Kan jeg få refunderet billetterne, hvis jeg har symptomer eller er syg med Covid 19?

Der gælder på nuværende tidspunkt ikke andre regler i forbindelse med afvikling af kulturarrangementer, og derfor fastholder Hørsholm Bibliotek den returneringspolitik, der hidtil har været gældende, hvilket betyder, at Hørsholm Bibliotek som udgangspunkt ikke refunderer købte billetter.

Skulle vi aflyse et arrangement af den ene eller anden årsag, refunderer vi naturligvis alle købte billetter.

Husk Sundhedsstyrelsen råd:

- Vask hænder ofte eller brug håndsprit

- Hold afstand og vis hensyn

- Bliv hjemme, hvis du er syg