Corona - info

17.01.22
Det er igen muligt at komme til arrangementer, benytte mødelokaler og lege med legetøjet i børneudlånet.

Vi har nu åbnet biblioteket endnu mere op, så det er muligt at komme til arrangementer, benytte mødelokaler og lege med legetøjet.

Du skal stadig bære mundbind eller visir, når du besøger biblioteket. Dette gælder for alle over 12 år i hele åbningstiden - også når der ikke er personale til stede.

Vi afholder arrangementer - husk Coronapas

Vi er rigtig glade for at kunne afholde arrangementer igen. Hvis du skal til et arrangement på biblioteket, skal du bære mundbind eller visir (gælder for alle over 12 år) samt fremvise gyldigt Coronapas (gælder for alle over 15 år).

Mødelokaler

Mødelokalerne er åbne, så du kan booke et mødelokale som vanligt via lokalebooking.

Legeområdet

Der er legetøj at finde i børneudlånet. Vi har en rotationsordning på legetøjet, så det kommer i karantæne med jævne mellemrum.