Biblioteket er lukket foreløbig til og med d. 13. april

Den midlertidige lukning af biblioteket medfører naturligvis en del spørgsmål fra alle vores brugere. Her får du svar på nogle af de mest presserende spørgsmål.

HVAD MED UDLÅN OG AFLEVERING I LUKKEPERIODEN?
Alle afleveringsfrister er suspenderet indtil videre. De oprindelige afleveringsfrister vil fortsat fremgå af din lånerstatus, men de gælder altså ikke i lukkeperioden. Der vil ikke blive tilskrevet gebyrer og erstatning i lukkeperioden.

HVAD MED DINE RESERVERINGER?
Reserveringer, der står klar til afhentning, vil blive stående under lukningen og vil kunne afhentes når biblioteket genåbner. Både reserveringer af fjernlån og egne materialer vil være tilgængelige 7 dage efter, vi åbner igen.

HVAD MED ARRANGEMENTERNE PÅ BIBLIOTEKET?
Alle arrangementer i april er aflyst. Købte billetter vil blive refunderet. Der er blevet sendt en besked ud til alle købere. Hvis du har købt billet til et af bibliotekets arrangementer og ikke modtaget en besked, skriv da til asi@horsholm.dk. Vi arbejder på at flytte nogle af de planlagte arrangementer til et senere tidspunkt. Hold jer opdaterede på hjemmesiden.

HVAD HVIS DU LØBER TØR FOR NOGET AT LÆSE?
Som borger i Hørsholm Kommune kan du heldigvis også bruge dit bibliotekslogin på flere digitale tjenester. Du kan låne ebøger og lydbøger på eReolen. På eReolenGo er masser af bøger til børnene og på eReolen Global har du adgang til ebøger og lydbøger på andre sprog end dansk. Pressreader har udenlandske aviser og RB Digital har masser af blade og magasiner. Filmstriben har film og serier til alle aldre.

Oversigten over alle bibliotekets digitale tilbud er her

Telefonen og vores mail vil desværre ikke blive besvaret i lukkeperioden. Vi opfordrer til, at man holder sig opdateret på hjemmesiden.

Lukningen af biblioteket er foreløbig til og med d. 13. april.