Musikoplevelser på Hørsholm Bibliotek

26.07.17
Hørsholm Bibliotek er stolte og glade for i løbet af efteråret at kunne præsentere to musikoplevelser af en ganske særlig kvalitet

Den første drejer sig om duoen UHØRT, der består af forfatter Lone Hørslev og komponisten Jesper Mechlenburg, der er gået sammen i et nyt musikalsk samarbejde. Jesper har med udgangspunkt i Lones digte og oplæsning sat ordene ind i et dybt originalt musikalsk univers, som vi ikke har hørt mage til i Danmark!

Sangene er både pop og poesi, hvor hviskende kærlighedserklæringer mødes med fængende refræner!

Politiken kvitterede med 5 hjerter, da duoens debutalbum udkom d. 29/8 sidste år.

Koncerten er d. 14/9 kl. 19:00 – 20:30 i Dinesen på 1. sal. Billetter koster kr. 35,- og kan købes på bibliotekets hjemmeside.

Den næste er Rune Thorsteinssons Global Compositions, en musikalsk jordomrejse med stop så forskellige steder som Rio, Buenos Aires, Madras, Kathmandu, Havana, Johannesburg og Thorshavn! Vi er med på rejsen gennem filmklip, livemusik, fortællinger og musikvideoer i et forrygende selskab, der ikke ligner noget som helst andet!

Rune modtog i 2015 førsteprisen på DMA World for albummet, der yderligere fik 6 stjerner i Gaffa. Han har fortsat sin musikalske rejse bl.a. sammen med Copenhagen Phil (tidl. Sjællands Symfoniorkester).

Koncerten er d. 12/10 kl. 19:00 – 21:00 i Dinesen på 1. sal eller i Lilletrommen. Billetter koster kr. 35,- og kan købes på bibliotekets hjemmeside.

Vi glæder os til at se Jer til disse enestående arrangementer!

Lån musik på biblioteket og lyt til smagsprøver på

Rune Thorsteinsson: Global compositions
Reservér
  • Cd (musik)