I det stille hjørne

14.02.20
Jeg har denne gang udvalgt et repertoire af nyudgivelser, der alle er kendetegnet ved deres egen ”laid back” stemning i det musikalske udtryk. Vi forestiller os, at vi sidder foran den selvfølgelig miljøvenlige brændeovn med et godt glas økologisk portvin i hånden og bare lader tonerne strømme ud i rummet i takt med at roen og fordybelsen sænker sig.

Den amerikanske trio Bonny Light Horseman har høstet megen ros for deres debutalbum. De bygger videre på folk traditionen, men giver samtidig genren deres helt eget udtryk så markant, at de allerede er blevet udråbt som folk supergruppe.

Drive-By Truckers fra Georgia blev dannet helt tilbage i 1996 og har en stribe anmelderroste albums bag sig. De står som fornemme eksponenter for alt-country genren med en snert af ”southern rock feeling”.

Vores egen Hanne Boel er genopstået efter en længere pause med det anmelderroste nye album. Hun har denne gang selv stået for både musik og tekst, og det er der kommet et meget personligt og tidssvarende album ud af med ingredienser af både blues, jazz og soul. Vi hilser velkommen tilbage!

Den amerikanske singer/songwriter Michaela Anne er ret ukendt på vore breddegrader. Vi er i omegnen af Nashville rent musikalsk og hendes flotte stemme er blevet sammenlignet med 90’er crooneren Chris Isaak, selvfølgelig i en kvindelig udgave!

Molly Sarlé har tidligere været med i folk trioen Mountain Man fra Vermont. Dette er hendes første soloudspil, hvor hun i nogle meget smukke ballader, de fleste sparsomt instrumenteret med hendes egen guitar i forgrunden, prøver at gøre en slags status over sit liv.

Vi lukker med jubilaren John Fogerty, der i anledning af 50 året for Creedence Clearwater Revivals berømte koncert på Woodstock i 1969 gav en mindeværdig optræden på Red Rock Amfiteatret i Morrison, Colorado. Det har ikke været en kedelig aften, hør blot publikums deltagelse!

Lyt til smagsprøver her og lån musikken på biblioteket