Efter 13 års ventetid!

04.02.20
Det amerikanske kult metalband TOOL har givet lyd fra sig. Hvad der for fansene har føltes som en uendelig lang pause er nu endt med en forløsning ved udgivelsen af bandets femte album ”Fear Inoculum”.

TOOL debuterede helt tilbage i 1993 med albummet ”Undertow”, og siden har de opbygget en særdeles trofast fanskare, der har været med til at vedligeholde en god portion mystik om dette alternative, progressive metalband. 

Da TOOL blev annonceret som hovednavn på årets Copenhell festival ville begejstringen næsten ingen ende tage, og de der overværede koncerten kommer sent til at glemme den. 

Daniel Pilgaard fra webmagasinet ”Devilution” skrev: ”Tool skrev sig ind i Copenhells historie og leverede fra start til slut igennem 90 minutter en fuldstændig overjordisk oplevelse”. 

Der er blevet taget godt imod deres nye udgivelse, hvor singlen ”Fear Inoculum” der varer 10 minutter og 21 sekunder som den længste sang nogensinde landede på Billboards Hot 100-liste. 

Den er også med på playlisten her sammen med 3 andre lange numre. 
Det her er ikke musik til opvasken, det kræver en god stol og at fruen er på udsalg i Magasin og børnene hos nogle legekammerater. 

Men så skulle der også være en chance for en spændende musikalsk oplevelse! 

Lyt her og lån den på biblioteket


God fornøjelse!

Materialer