""

Af Nina
27.07.23
August er Pride-måned - find litteratur og film her

Hvis der er noget, vi har lært igennem de sidste år, så er det at repræsentation i pop- og mediekulturen er afgørende for at skabe glade og trygge unge mennesker. Der er sket et boom i produktionen af film, litteratur og tv-serier med LGBTQIA+-personer i hovedroller, og dét er en dejlig udvikling.

I biblioteksudlånet har vi hele august måned en Pride udstilling med bøger og film som du kan gå på opdagelse i.

Nedenunder finder du en liste over film og bøger, der handler om LGBTQIA+-emner. God fornøjelse og god Pride! <3

Foreninger for LGBTQIA+-personer

LGBT+ Danmark - LGBT+ Danmark arbejder for at sikre LGBT+-personers rettigheder i Danmark. Gennem organisationen kan du finde rådgivning og sociale netværksgrupper.

LGBT+ Ungdom - LGBT+ Ungdom er en politisk, social og rådgivende forening for unge under 25 år, hvis seksualitet og/eller køn bryder normen.

Sabaah - Sabaah er en forening, som arbejder for at forbedre vilkårerne for LGBT+-personer med minoritetsetnisk baggrund.

Andre foreninger og organisationer - LGBT+ Danmark har lavet en liste over organisationer og foreninger

UNGDOMSBØGER

FILM